This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Οδηγός για ένα τέλειο μαύρισμα το καλοκαίρι με προϊόντα τα Cocosolis

Οι παραλίες των ελληνικών νησιών και ένα τέλειο μαυρισμένο σώμα είναι τα πρώτα πράγματα που σκεφτόμαστε το καλοκαίρι. Το πολυπόθητο χρυσαφένιο και ομοιόμορφο μαύρισμα ποτέ δεν έρχεται μόνο του. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο χωρίς προσοχή και σύνεση μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς, ερυθρότητα ακόμα και έγκαυμα.

Για να πετύχετε ένα όμορφο τροπικό μαύρισμα, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε.
Με τα προϊόντα cocosolis μπορείτε να αποκτήσετε το πολυπόθητο μαύρισμα αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Απολέπιση

Πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή των προϊόντων μαυρίσματος, κάντε απολέπιση στο δέρμα σας για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα και να εξασφαλίσετε ότι το μαύρισμα θα είναι ομοιόμορφο. Η απολέπιση βοηθάει τόσο στο να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα όσο και να εξαφανίσει τα αντιαισθητικά μαύρα στίγματα, διατηρώντας  καθαρό, λαμπερό και υγιές το δέρμα, με αποτέλεσμα το μαύρισμα να γίνεται ομοιόμορφα χωρίς να δημιουργούνται ανεπιθύμητα " μπαλώματα" στην επιδερμίδα.

2. Ενυδάτωση

Ο καλύτερος τρόπος για να "κλειδώσετε" το χρώμα και να μαυρίσετε πιο γρήγορα είναι η επιδερμίδα σας να είναι καλά ενυδατωμένη και σε καμία περίπτωση αφυδατωμένη ή ξηρή.Ενυδατώστε το δέρμα σας με μια καλή ενυδατική κρέμα ή λάδι. Η ενυδατική κρέμα Saryna Key Body Therapy Fleur Οriginal Lotion περιέχει υψηλής συγκέντρωσης αντιοξειδωτικά, όπως το ελαιόλαδο και απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό με ένα διακριτικό, πολυτελές και αισθησιακό άρωμα.

3. Επιλογή Προϊόντος

Χρησιμοποιήστε το κατάλληλο προϊόν για μαύρισμα. Μερικά από τα δημοφιλή προϊόντα  για μαύρισμα περιλαμβάνουν το Cocosolis Choco Suntan & Body Oil και το Cocosolis Aloha Suntan & Body Oil.

 4. Εφαρμογή

Εφαρμόστε το λάδι μαυρίσματος σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Βάλτε αρκετή ποσότητα προϊόντος στα χέρια σας και απλώστε το ομοιόμορφα σε όλο το σώμα. Κάντε απαλό μασάζ στο δέρμα για να απορροφηθεί καλά.

5.Έκθεση στον Ήλιο

Για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό μαύρισμα, ξεκινήστε με μικρή έκθεση στον ήλιο και αυξήστε σταδιακά τον χρόνο που περνάτε στον ήλιο.Φροντίστε να γυρίζετε συχνά για να μαυρίσετε ομοιόμορφα όλες τις περιοχές του σώματος. Αποφύγετε τις ώρες έντονης ηλιοφάνειας (11 π.μ. - 4 μ.μ.) για να μειώσετε τον κίνδυνο ηλιακού εγκαύματος.  Αν το δέρμα σου είναι ανοιχτόχρωμο, προτίμησε ένα προϊόν με υψηλό δείκτη προστασίας πριν την εφαρμογή του προϊόντος μαυρίσματος. 

6. Επανάληψη
Επαναλάβετε την διαδικασία τακτικά για να διατηρήσετε το μαύρισμα σας.
Να θυμάστε πάντα να χρησιμοποιείτε αντηλιακό με κατάλληλο δείκτη προστασίας (SPF) για την προστασία του δέρματός σας από τις βλαβερές ακτίνες UV.
Τα λάδια μαυρίσματος δεν παρέχουν επαρκή προστασία από τον ήλιο.

7. Ενυδάτωση μετά τον Ήλιο

 Μετά την ηλιοθεραπεία, ενυδατώστε ξανά το δέρμα σας για να διατηρήσετε το μαύρισμα και να αποφύγετε την ξηρότητα. Τα after-sun προϊόντα της Cocosolis μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό.



Self-tan

Αν τώρα επιθυμείτε γρήγορο μαύρισμα χωρίς να χρειάζεται να εκτεθείτε στον ήλιο τοτε η κρέμα αυτομαυρίσματος της Cocosolis σε μορφή mousse, που χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα και ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα, θα προσφέρει στην επιδερμίδα σας έντονο και φυσικό μπρονζέ μαύρισμα που ταιριάζει απόλυτα με τον τόνο της επιδερμίδας, χωρίς ανεπιθύμητη πορτοκαλί απόχρωση. Ακόμη και με την πρώτη εφαρμογή θα έχετε ένα ομοιόμορφο και λαμπερό μαύρισμα που αναπτύσσεται πλήρως τις επόμενες 8 ώρες και παραμένει στο δέρμα για έως και 7-10 ημέρες.

 

Το καλοκαίρι είναι εδώ..απολαύστε το!!

Search our shop