ΟΜΟΡΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Η Sebastian Professional δημιουργήθηκε με αποστολή να απλοποιήσει και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κομμωτές καθημερινά. Η φιλοσοφία της είναι να σπάει τους κανόνες και να ενθαρρύνει τη φαντασία του κάθε καλλιτέχνη-στυλίστα. Από την αρχή της εξόπλισε τους στυλίστες με νέα προϊόντα, εργαλεία και τεχνικές ώστε να δημιουργήσουν κάτι νέο και καινοτόμο, κάνοντας την φροντίδα και περιποίηση μαλλιών τέχνη.

Σειρές

Twisted Curl
Dark Oil
Hydre
Penetraitt
Trilliance
Styling
Volupt
Seb Man

No. Breaker

Το No.Breaker είναι ένα υβριδικό leave-in προϊόν που ενισχύει τους δεσμούς της τρίχας και προετοιμάζει τα μαλλιά για το styling. Προσφέρει εντατική θρέψη στα μαλλιά χωρίς να συμβιβάζεται στον όγκο. Περιέχει σύνθεση, με μηλικό οξύ και πολυμερή styling, που εισχωρεί βαθιά μέσα στην τρίχα, δημιουργώντας δεσμούς στις ίνες της τρίχας, αναδομώντας και επαναφέροντας ακόμα και τα πιο επιβαρυμένα μαλλιά από θερμικά εργαλεία και χημικές εργασίες. Το No.Breaker εγγυάται έως 99% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας* και χαρίζει έως και 4 εβδομάδες πιο απαλά μαλλιά.

Potion 9

Το Potion 9 είναι ένα leave-in styling conditioner που φροντίζει και δίνει σχήμα στα μαλλιά. Αυτό το κρεμώδες conditioner αποτελείται από 9 εκχυλίσματα βοτάνων και βοηθά στην αποκατάσταση της ενυδάτωσης, προσφέρει ευέλικτο κράτημα, ενώ ταυτόχρονα επαναφέρει τη φυσική λάμψη των μαλλιών.

Search our shop