This section doesn’t currently include any content. Add content to this section using the sidebar.

Image caption appears here

Καλοκαιρινή φροντίδα μαλλιών

Το καλοκαίρι, τα μαλλιά εκτίθενται σε ήλιο, θάλασσα και χλώριο, που μπορεί να τα αφυδατώσουν και να τα φθείρουν. Τα προϊόντα της Wella Professionals προσφέρουν μια ολοκληρωμένη φροντίδα για ενυδάτωση και προστασία των μαλλιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πάμε λοιπόν να δούμε κάποια απο τα αγαπημένα μας προϊόντα για την σωστή φροντίδα των μαλλιών, όχι μόνο για τις ημέρες των διακοπών σας αλλά για όλο το καλοκαίρι:


1. Wella Professionals Invigo Sun:

Αυτή η σειρά είναι σχεδιασμένη ειδικά για την προστασία των μαλλιών από τον ήλιο. Η ολοκληρωμένη σειρά Invigo Sun είναι ειδικά σχεδιασμένη να προστατεύει κάθε τύπο μαλλιών από τις βλαβερές ακτίνες UV, φροντίζοντας τα πριν, κατα τη διάρκεια και μετά την έκθεσή τους στον ήλιο

  • Invigo Sun Shampoo: Βοηθά στην απομάκρυνση με ήπιο τρόπο των καταλοίπων αντηλιακών, αλατιού της θάλασσας και χλωρίου. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών.
  • Invigo Sun Conditioner: Ενυδατώνει και προστατεύει τα μαλλιά από τις βλαβερές ακτίνες UV. Παρέχει άμεσα ένα αποτέλεσμα βαθιάς αναδόμησης, αφήνοντας τα μαλλιά ακαταμάχητα υγιή στην όψη και απαλά στο άγγιγμα. Με έλαιο από βερίκοκο και Sun-blend.
  • Invigo Sun UV Hair Color Protection Spray: Σπρέι προστασίας μαλλιών υψηλής απόδοσης από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες UV που παρέχει προστασία, κρατά το χρώμα ζωντανό και προσφέρει αίσθηση βαθιάς ενυδάτωσης.

Tip : Συνδιάστε τα προϊόντα Invigo sun με τα προϊόντα απο την σειρά fusion για να δώσετε στα μαλλιά σας την ενδυνάμωση και την θρέψη που έχουν τόσο ανάγκη τους καλοκαιρινούς μήνες. Για βαθιά ενυδάτωση και αναδόμηση χρησιμοποιήστε αρχικά το σαμπουάν invigo sun για να αφαιρέσει τα καταλοίπων αντηλιακών, αλατιού της θάλασσας και χλωρίου, στην συνέχεια εφαρμόστε την μάσκα fusion για ολική αναδόμηση και τέλος εφαρμόστε το conditioner απο την fusion για να αποτρέψετε το σπάσιμα.


2. Wella Professionals Fusion:

Είναι η ιδανική σειρά για την αποκατάσταση και την ενδυνάμωση των μαλλιών.

  • Fusion Intense Repair Shampoo: Καθαρίζει απαλά και δυναμώνει τα μαλλιά. Απαλό σαμπουάν που συμβάλλει στην αναδόμηση των ταλαιπωρημένων μαλλιών, αφήνοντάς τα καθαρά και περιποιημένα. Με τεχνολογία EDDS, μικροποιημένα λιπίδια και αμινοξέα μεταξιού. Δοκιμάστε το 
  • Fusion Intense Repair Conditioner: Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και προστασία κατά του σπασίματος. Τα αμινοξέα μεταξιού ξεμπερδέυουν τα μαλλιά, αφήνοντάς τα λεία.
  • Fusion Intense Repair Mask: Πολυτελής κρεμώδης μάσκα, εντατικής θεραπείας με δραστικά μαλακτικά συστατικά και αμινοξέα μεταξιού που αναπληρώνει και αναδομεί τα μαλλιά.

 

3. Wella Professionals Elements:

Αν έχετε κάνει στα μαλλιά σας θεραπεία κερατίνης ή απλά λατρεύεται την φυσική και απαλή φροντίδα των μαλλιών τότε τα Elements είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς.

  • Elements Renewing Shampoo: Χωρίς θειικά άλατα, παρέχει απαλό καθαρισμό και ενυδάτωση. Ανανεώνει την απαλότητα και τη λάμψη των μαλλιών για υγιή εμφάνιση και αίσθηση. Έως και 30% απαλότερα μαλλιά
  • Elements Renewing Conditioner: Προστατεύει τη φυσική ζωντάνια των μαλλιών. Στοχεύει στις περιοχές των μαλλιών με τη μεγαλύτερη φθορά και προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, μειώνοντας έτσι την ξηρότητα και τη θαμπάδα τους.
  • Elements Renewing Leave-in Spray: Ενυδατώνει και προστατεύει τα μαλλιά από την καθημερινή φθορά. Παρέχει προστασία από την καθημερινή μηχανική καταπόνηση, χτένισμα ή εργαλεία θερμότητας. Ενυδατώνει και προστατεύει τα μαλλιά από το φριζάρισμα, τον στατικό ηλεκτρισμό και το σπάσιμο.


Για καλύτερα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα αυτά σε συνδυασμό και να διατηρείτε μια συνεπή ρουτίνα περιποίησης μαλλιών, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Επιπλέον, μην ξεχνάτε να φοράτε καπέλο και να αποφεύγετε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο.

Search our shop