Προϊόντα σχεδιασμένα για κάθε τύπο μαλλιών.

Για περισσότερα από 130 χρόνια, η Wella Professionals προσφέρει καινοτομίες και υπηρεσίες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας των κομμωτών.
Η Wella Professionals πάντα πρωτοπόρα με συνεχής έρευνα και καινοτομίες τόσο στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, όσο και στον εξοπλισμό κομμωτηρίων, η Wella εξακολουθεί να πρωτοπορεί και να εμπνέει κομμωτές και λάτρεις της ομορφιάς σε όλο τον κόσμο και να βρίσκεται στο προσκήνιο.
Η συνεχής επιτυχία επιτρέπει στην εταιρεία να επεκταθεί σε όλη την Ευρώπη και στην Αμερική όπου ιδρύεται η Wella Professional.

Ανακαλύψτε τον κόσμο της Wella Professionals, με προϊόντα διαθέσιμα για όλες τις ανάγκες σχετικά με το χρώμα, το styling και την φροντίδα των μαλλιών σας.

Βαφές Μαλλιών

Για περισσότερα από 135 χρόνια, η Wella προσφέρει καινοτομίες και υπηρεσίες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας των κομμωτών. Η Wella Professionals διαθέτει μια μεγάλη γκάμα απο βαφές μαλλιών με μόνιμα ή ημιμόνιμα χρώματα μαλλιών, σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε οποιοδήποτε λουκ.

Σειρές

Balance
Blonde Recharge
Color Brilliance
ColorMotion
Elements
Fusion
Nutri Enrich
Nutricurls
Oil Reflections
Volume Boost
Invigo Sun
Ultimate Repair
Styling
Color Service
Color Fresh Mask
Blondor

Search our shop