Wet Look Styling - Δημιουργήστε το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού

Το wet look είναι το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα. Είναι sexy, εύκολο και είναι το κατάλληλο χτένισμα για μέρες με υγρασία και αφόρητη ζέστη. Το wet look έχει μεταβεί από την πασαρέλα στην πραγματική ζωή. Πως θα κάνετε όμως τα μαλλιά σας να μείνουν στην θέση τους βρεγμένα αλλά με κάποια κίνηση;  Ακολουθήστε αυτά τα βήματα (και προσθέστε ένα έντονο κραγιόν) για να κάνετε το wet-look απόλυτα εντυπωσιακό. 
ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΣΕ ΒΡΕΓΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ
Αφού λούσετε τα μαλλιά σας, σκουπίστε τα με μια πετσέτα μέχρι να στεγνώσουν περίπου 70%. Τα νωπά μαλλιά είναι ο κατάλληλος καμβάς για ένα υπέροχο wet look styling.
ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΑΦΘΟΝΟ PEARL STYLER
Το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι τα μαλλιά μας να είναι λαμπερά και να μοιάζουν βρεγμένα, γι' αυτό εφαρμόστε άφθονο Wella Professionals EIMI Pearl Styler απο τις ρίζες ως τις άκρες. Το pearl styler είναι ένα τζελ που προσθέτει μια δόση λάμψης, ενώ κλειδώνει το στυλ σας προσφέροντας την λείανση που χρειάζεστε.
Μόλις βάλετε το τζελ σας, χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να λειάνετε τα μαλλιά μέχρι τις άκρες.

Wet look
ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ  ΜΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΑΣ
Διαμορφώστε το wet-look στυλ σας για να ταιριάζει στη δομή των οστών σας. Για ένα στρογγυλό πρόσωπο, προσθέστε λίγο ύψος στην κορυφή του κεφαλιού χτενίζοντας απαλά τις ρίζες ώστε να μην χάσουν τον όγκο τους. Εάν το πρόσωπό σας είναι στενό, επιλέξτε ένα πιο επίπεδο φινίρισμα στο επάνω μέρος και δημιουργήστε μια πιο χαλαρή αίσθηση στα πλάγια χρησιμοποιώντας λιγότερο τζελ στα μεσαία μήκη.


GLAM IT UP
Αναβαθμίστε την κομψή εμφάνιση σας για μια βραδινή έξοδο προσθέτοντας μια πλάγια ή κεντρική χωρίστρα. Στη συνέχεια, συμπληρώστε τη λάμψη με το Wella Professionals EIMI Oil Spritz. Βάλτε τα μαλλιά σας πίσω από τα αυτιά σας, φορέστε όμορφα σκουλαρίκια και σμιλέψτε τα ζυγωματικά σας με μια πούδρα περιγράμματος.


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ
Οι άνδρες μπορούν επίσης να κάνουν wet look.. Ακολουθήστε τα τρία πρώτα βήματα παραπάνω, αλλά επιλέξτε ένα πιο δυνατό τζελ, όπως το εξαιρετικά σταθερό Wella Professionals EIMI Sculpt Force.

Το wet look είναι σίγουρα το αγαπημένο hairstyle του καλοκαιριού και είναι ιδανικό για ζεστές μέρες και νύχτες. Το wet look είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο hot hair looks που μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς!!

Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ κοντά μπορειτε να δοκιμάσετε και το Punk pixie look, δείτε πως μπορείτε να το δημιουργήσετε.

Search our shop