Ultimate Repair - Η σειρά περιποίησης που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην επανόρθωση των μαλλιών

Καλωσορίζουμε την νέα σειρά περιποίησης Ultimate Repair απο την Wella Professionals, η σειρά περιποίησης που επανορθώνει τα μαλλιά εσωτερικά και εξωτερικά σε μόλις 90 δευτερόλεπτα.
Ανακαλύψτε και εσείς την ολιστική λύση ενάντια στη φθορά των μαλλιών και επαναφέρεται την υγεία των μαλλιών σας άμεσα, χρησιμοποιώντας και τα τέσσερα προϊόντα περιποίησης απο την σειρά της Ultimate Repair.
wella professionals ultimate repair
Τέσσερα προϊόντα, το καθένα με τη νέα πατενταρισμένη τεχνολογία της Wella Professionals, εμπνευσμένη από τη φροντίδα της επιδερμίδας με έναν συνδυασμό άλφα υδροξυ-οξέα και ωμέγα-9. Με πλούσιες υφές και διακριτικό άρωμα, το ULTIMATE REPAIR αναβαθμίζει την καθημερινή περιποίηση σε μια εξαιρετική εμπειρία.
Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και αποκτήστε θρυλικά μαλλιά
1.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Ultimate Repair Shampoo - Ένα πλούσιο κρεμώδες σαμπουάν βαθύ καθαρισμού με ελαφριά αφρίζουσα φόρμουλα, καθαρίζει απαλά και αποτελεσματικά τα μαλλιά με πλούσιο αφρισμό.
Σχεδιασμένο με την Metal Purifier τεχνολογία καθαρισμού κατά των μετάλλων, αυτό το σαμπουάν αποτοξινώνει και αναδομεί τα κατεστραμμένα από θερμότητα και ντεκαπάζ μαλλιά, εσωτερικά και εξωτερικά αφήνοντάς τα υγιή, λαμπερά και λεία.
ultimate repair shampoo
2 ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
Ultimate Repair Conditioner -Ένα conditioner βαθιάς θρέψης με πλούσια και κρεμώδη υφή που δεν βαραίνει τα μαλλιά.
Ξεμπλέκει, δυναμώνει και επανορθώνει ορατά τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, αφήνοντάς τα λαμπερά και λεία με ανάλαφρη αίσθηση και έτοιμα για το Miracle Hair Rescue.
ultimate repair conditioner
3 ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Ultimate Repair Miracle Hair Rescue - Μια θεραπεία επανόρθωσης μαλλιών που βοηθά στην αναστροφή της φθοράς των μαλλιών σε 90 δευτερόλεπτα.
Αυτό το πολυτελές ενυδατικό σπρέι μαλλιών leave-in με ισχύ από άλφα υδροξύ-οξέα (AHA) και ωμέγα-9, ξεμπλέκει τα βρεγμένα μαλλιά και ενδυναμώνει, λειαίνει και αναδομεί τα μαλλιά εσωτερικά και εξωτερικά. Θεαματικά αποτελέσματα μετά από μία μόνο χρήση.
ultimate repair hair rescue
4 ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Ultimate Repair Protective Leave in - Μια ήπια κρέμα που προστατεύει άμεσα τα ταλαιπωρημένα μαλλιά από 5 βασικά προβλήματα: σπάσιμο, υπεριώδη ακτινοβολία, θερμότητα, φθορά από τη χρήση θερμικών εργαλείων και υπερβολικό φριζάρισμα, για να προσφέρει ορατά πιο λεία, πιο υγιή και πιο εύκολα στο χτένισμα μαλλιά. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και τέλειο για μπούκλες.
https://christiantete.gr/products/1a-mallia-lep10wella-professional-ultimate-repair-leave-in-therapeia-epanorthwshs-140ml?_pos=1&_sid=39c6a0164&_ss=r
Από ταλαιπωρημένα σε δυνατά, λαμπερά, απόλυτα θρυλικά μαλλιά αρκεί να ακολουθήσετε την ρουτίνα περιποίησης Ultimate Repair.

Τι προσφέρει η ρουτίνα περιποίησης Ultimate Repair ?

  • 12x πιο απαλά μαλλιά
  • Δράση μέσα σε μόλις 90 δευτερόλεπτα
  • Αποκατάσταση της φθοράς, για όλους τους τύπους μαλλιών
  • Αναδόμηση της τρίχας εσωτερικά και εξωτερικά
Κάθε look που δημιουργείται μπορεί να δείχνει μοναδικό με την κατάλληλη περιποίηση. Η θρυλική σειρά περιποίησης ULTIMATE REPAIR ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην αποκατάσταση της φθοράς των μαλλιών!
Ακόμα να την δοκιμάσετε?

Search our shop