Wella Professionals Shinefinity...Η λάμψη που μπορείς να αισθανθείς

Τι είναι η Shinefinity που τόσο έχουν αγαπήσει οι κομμωτές? Μα φυσικά η νέα βαφή της Wella Professionals που ήρθε για να μείνει.
Η Wella παρέχει καινοτομίες και υπηρεσίες που επιτρέπουν στους κομμωτές σε όλο τον κόσμο να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους.
Το SHINEFINITY είναι ακόμα μια καινοτομία που σάς βοηθά να πετύχετε ένα λαμπερό πέπλο χρώματος μεγάλης διάρκειας ΧΩΡΙΣ ξάνοιγμα και ΧΩΡΙΣ φθορά, πιστό στον τόνο ακόμη και σε πορώδη μαλλιά.
Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία Balanced pH, το SHINEFINITY λειαίνει το κεράτινο περίβλημα για λάμψη υγιή στην όψη και μεταξένια αίσθηση στα μαλλιά.
Η νέα βαφή SHINEFINITY της Wella Professionals, απευθύνεται κυρίως σε νεανικές ηλικίες (18-40) αλλά και σε όσες δεν θέλουν να επηρεάσουν το φυσικό τους χρώμα μαλλιών .
Η βαφή SHINEFINITY παρέχει λαμπερά χρώματα μακράς διάρκειας και προστατεύει τον φυσικό χαρακτήρα χρώματος των μαλλιών. Διαθέτει την αποκλειστική τεχνολογία Balanced pH με μηδενικό ξάνοιγμα και μηδενική φθορά στα μαλλιά. Επιπλέον, η σειρά έχει ‘καθαρή σύνθεση’.
wella professionals shinefinity
Συγκεκριμένα:
Καμία φόρμουλά της δε διαθέτει συστατικά που προέρχονται από ζώα.
Δεν περιέχει αμμωνία, σιλικόνες, οινόπνευμα και άμεσες χρωστικές.
Όλα τα προϊόντα της δοκιμάζονται δερματολογικά, ώστε να είναι συμβατά με το δέρμα.
Μάλιστα,η εταιρεία, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το περιβάλλον, παρουσιάζει το ιδανικό packaging, το οποίο όπως και το σωληνάριο της βαφής, κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμα υλικά.
blonde
Λαμπερό πέπλο χρώματος μεγάλης διάρκειας
Τέλεια ισορροπία χρώματος & λάμψης σε ένα glaze χρώματος σε μορφή κρέμας τζελ που δεν 'τρέχει', το οποίο διαρκεί έως και 6 εβδομάδες: το SHINEFINITY διατηρεί τον φυσικό χαρακτήρα των μαλλιών για μία λάμψη υγιή στην όψη και μία μεταξένια αίσθηση στα μαλλιά.
Καθαρή Σύνθεση
- Χωρίς Αμμωνία
- Χωρίς Σιλικόνες
- Χωρίς Οινόπνευμα
- Χωρίς Άμεσες χρωστικές


Τεχνολογία Balanced pH
Η τεχνολογια Balanced pH ρυθμίζει το επίπεδο του pH του χρώματος σε ένα ελεγχόμενο εύρος καθ' όλη τη διαδικασία της βαφής, προστατεύοντας ταυτόχρονα τη δομή της τρίχας, κάτι που σημαίνει ΜΗΔΕΝΙΚΟ ξάνοιγμα και ΜΗΔΕΝΙΚΗ φθορά.


Oφέλη:

  1. Τεχνολογία Balanced pH
  2. ΧΩΡΙΣ Αμμωνία, ΧΩΡΙΣ Σιλικόνες, ΧΩΡΙΣ Οινόπνευμα
  3. ΧΩΡΙΣ Ξάνοιγμα, ΧΩΡΙΣ Φθορά
  4. Απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα για τα πρώτα γκρίζα μαλλιά
  5. Χρωματική λάμψη που διαρκεί μέχρι και 6 εβδομάδες

 

flash glaze

Search our shop