4 tips περιποιήσης για ξανθές ανταύγειες

Υπάρχουν πολλές επιλογές τόσο στις αποχρώσεις όσο και στις τεχνικές που χρησιμοποιούνται για να δημιουργηθούν οι ξανθές ανταύγειες, η περιποίηση τους όμως είναι ίδια και πολύ σημαντική ώστε να διατηρείτε τα μαλλιά σας υγιή και όμορφα. 

Οι ξανθές ανταύγειες χρειάζονται έξτρα ενυδάτωση και φωτεινό χρώμα. Ακολουθήστε τα τέσσερα απλά βήματα, για να εξασφαλίσετε το πιο όμορφο, χρυσαφένιο αποτέλεσμα.

Για να προστατέψετε λοιπόν τα ξανθά μαλλιά σας, θα πρέπει να επιλέξτε προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την περιποίηση ξανθών μαλλιών, όπως μωβ σαμπουάν και μαλακτικό

1. Το μωβ σαμπουάν βοηθά στην εξουδετέρωση των κίτρινων τόνων, ενώ το conditioner ενυδατώνει και θρέφει την τρίχα σας σε βάθος. Χρησιμοποιήστε το μωβ σαμπουάν μια φορά την εβδομάδα ενω για πιο συχνό λούσιμο χρησιμοποιήστε ένα σαμπουάν κατάλληλο για ξανθά μαλλιά.

2. Πολύ σημαντικό κομμάτι της ρουτίνας περιποίησης είναι και η κατάλληλη μάσκα μαλλιών για πρόσθετη ενυδάτωση και ενδυνάμωση της τρίχας.

3. Είναι επίσης σημαντικό να χρησιμοποιείτε προϊόντα θερμοπροστασίας ώστε να περιορίσετε τυχόν φθορά απο τις ηλεκτρικές συσκευές περιποίησης.

4. Θα πρέπει να μην ξεχνάτε τα προϊόντα τα οποία προσφέρουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, προστατεύοντας έτσι τα μαλλιά σας από τη φθορά του ήλιου.

Οι ιδανικές ξανθές ανταύγειες έχουν φρέσκο και φωτεινό look χωρίς θαμπώματα και μπορείτε να διατηρήσετε αυτή την λάμψη χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα.
Οι ξανθές ανταύγειες διατηρούν την ομορφιά τους μόνο με τη σωστή περιποίηση, γι' αυτό όλες οι νέες ξανθιές χρειάζονται το σαμπουάν Invigo Color Brilliance Color Protection στο μπάνιο τους, το οποίο μπορείτε να το συνδυάσετε με το conditioner Invigo Blonde Recharge Cool Blonde Color Refreshing για όσες έχετε ψυχρές ανταύγειες και το Warm Blonde Color Refreshing Conditioner για όσες έχετε πιο  χρυσαφένιο φινίρισμα, διατηρώντας έτσι την ζωντάνια του χρώματος. Για όσες έχετε επιλέξει strawberry blonde αποχρώσεις μπορείτε να δοκιμάσετε τον συνδυασμό ενός ξανθιστικού conditioner με ένα Conditioner Color Brilliance Color Protection για κόκκινα μαλλιά. Στο μεταξύ, οι πελάτισσες με καστανή βάση και ξανθές ανταύγειες πρέπει να συνδυάζουν τη θεραπεία του ξανθού με ένα ενισχυτικό των καστανών.

Το ξανθό είναι εντυπωσιακό και άκρως σαγηνευτικό. Όμως το ντεκαπάζ αφήνει τα μαλλιά απροστάτευτα και ευάλωτα. Η σειρά Blond Absolu προσφέρει περιποίηση με υπεριώδεις χρωστικές για τα ξανοιγμένα μαλλιά.

Ενυδατώνει την ευαισθητοποιημένη τρίχα, προστατεύει ενάντια στην οξείδωση, εξουδετερώνει αμέσως τους θερμούς τόνους, και φωτίζει το χρώμα για λαμπερά ξανθά μαλλιά. 

Αν δεν ξέρετε ποια είναι η κατάλληλη σειρά περιποίησης για το δικό σας ξανθό, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας προτείνουμε το ιδανικό πρωτόκολλο περιποιησης για τον δικό σας τύπο ξανθού.

Search our shop