Biorganic 100% Natural Rose Floral Water 20ml

Κωδικός: 1023.000003

Biorganic 100% Natural Rose Floral Water 20ml

Το Ροδόνερο biorganic είναι προϊόν διπλής απόσταξης που παράγεται από φρεσκοκομμένα τριαντάφυλλα.

Η διαδικασία της διπλής απόσταξης των ρόδων είναι απαραίτητη για την παραγωγή του αυθεντικού ροδόνερου.

Το ανθόνερο τριαντάφυλλου ενυδατώνει, ηρεμεί & θρέφει την ευαίσθητη επιδερμίδα!

Αναζωογονεί και δίνει λάμψη και ζωντάνια σε όλους τους τύπους δέρματος.

Έχει στυπτικές και τονωτικές ιδιότητες ευεργετικές για το μεικτό και λιπαρό δέρμα.

Διατηρεί την ισορροπία του φυσικού pH και η περιεκτικότητα του σε βιταμίνη C, συμβάλλει στην ενίσχυση της ελαστικότητας της επιδερμίδας

και έτσι το ανθόνερο τριαντάφυλλου αποκτά αντιγηραντικές, αντιρυτιδικές και αναγεννητικές ιδιότητες ιδιαίτερα ωφέλιμες για την ώριμη επιδερμίδα και το κουρασμένο δέρμα.

Το ανθόνερο τριαντάφυλλου έχει και αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

Το ροδόνερο χρησιμοποιείται τόσο για την πρόληψη όσο και τη θεραπεία της ακμής.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βαθύ καθαρισμό του δέρματος και να «ανοίξει» τους φραγμένους πόρους της. Έτσι αποτρέπει την ακμή και τα σπυράκια.

Μειώνει την ερυθρότητα και τις κοκκινίλες του δέρματος, γιατί διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Διατηρεί την ισορροπία του φυσικού ph και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.

Παράλληλα είναι ευεργετικό για όλους τους τύπους δέρματος, από τα πολύ ξηρά μέχρι τα λιπαρά με προβλήματα ακμής .

Τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα και προλαμβάνει τη δημιουργία ρυτίδων.

Η συχνή χρήση του, θα αφήνει το δέρμα σας λαμπερό και απαλό, μιας και βοηθά να αποκατασταθεί η ελαστικότητα του.

Περιέχει ποσότητα βιταμίνης C, η οποία είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό.

Η βιταμίνη C του τριαντάφυλλου θα βοηθήσει στην προστασία των κυττάρων του δέρματος από τις βλαβερές ακτινοβολίες.

Ιδανικό για μετά το ξύρισμα καθώς αφήνει το δέρμα απαλό και μυρωδάτο!

Ρίξτε λοιπόν μια ποσότητα ροδόνερου σε ένα κομμάτι βαμβάκι και εφαρμόστε το στο πρόσωπό σας! Δεν χρειάζεται να το ξεβγάλετε. Αφήστε μόνο να απορροφηθεί από την επιδερμίδα σας.

Χρησιμοποιείται ως λοσιόν καθαρισμού προσώπου, στην ευαίσθητη περιοχή πέριξ των ματιών.

Καταπολεμά πανάδες, κοκκινίλες και ερεθισμούς δέρματος, εκζέματα και τάση ακμής, εξισορροπεί το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα.

Ιδανικό για χρήση μετά την αποτρίχωση και την ηλιοθεραπεία και ως after shave προσώπου.

Είναι δροσιστικό, ενυδατικό και αναζωογονητικό για την επιδερμίδα προσώπου και σώματος.

Το ανθόνερο τριαντάφυλλου συμβάλλει στην ψυχική ηρεμία και ευεξία.

Ψεκάστε με αυτό το χώρο σας για να σας φτιάξει η διάθεση.

 Από την αρχική ποσότητα νερού, με τη διπλή απόσταξη, γίνεται συμπύκνωση του αρώματος και της γεύσης των ρόδων κατά 6 ως 8 φορές στο τελικό ροδόνερο.

Συντελεί ώστε να παράγεται ένα ιδιαίτερα πολύτιμο προϊόν, εξαιρετικής ποιότητας, με διακριτικό άρωμα που διαρκεί στη χρήση στην επιδερμίδα και με πλήθος ωφέλιμων ιδιοτήτων.

Το ροδόνερο περιέχει μικρή ποσότητα αιθέριου ελαίου τριαντάφυλλου με αποτέλεσμα να θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετικό για την επιδερμίδα.

Το ροδόνερο χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία, στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, στη βιομηχανία καλλυντικών και ως συστατικό φαρμακευτικών προϊόντων.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Εκτός από την αναζωογονητική και καταπραϋντική δράση του, το Ροδόνερο είναι γνωστό και για το υπέροχο άρωμα του.

Απολαύστε το στο μπάνιο και ωφεληθείτε τόσο από τους ατμούς του (προσφέρουν χαλάρωση και απαλλαγή από το άγχος) όσο και από το μοναδικό άρωμα που θα αφήσει στο σώμα σας.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βασικό συστατικό στην αρωματοποιία , την παρασκευή καλλυντικών και την αρτοζαχαροπλαστική.

1023.000003

Search our shop