Ποιοί είμαστε

Η ομορφιά είναι το πάθος μας!!!

Καλωσήρθατε στον κόσμο της ομορφιάς...καλωσήρθατε στο Christiantete. Ανακαλύψτε τα πάντα γύρω από την σύγχρονη κομμωτική, βρείτε προϊόντα προσωπικής περιποίησης, υγείας και ομορφιάς.

Ο άνθρωπος πίσω απο το Brand Name Christian Tete

Εμπνευστής και ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου & e-shop Christian Tete, είναι ο Χρήστος Φόντας, o οποίος υπηρετεί την κομμωτική τέχνη από το 2000.

Από νωρίς κατάλαβε ότι η βασική εκπαίδευση και τα κομμωτήρια της περιοχής που εργάστηκε, δεν τον κάλυπταν. Έτσι λοιπόν, από το 2003 και έπειτα, συμμετέχει συστηματικά σε προγράμματα μετεκπαίδευσης. Σεμινάρια που διοργανώνουν κορυφαίοι στον κόσμο οίκοι κομμωτικής και διαμορφωτές μόδας, όπως Vidal Sassoon, Tony & Guy κ.α., επιτυγχάνοντας έτσι άρτια τεχνική κατάρτιση για τον ίδιο και την ομάδα του με αποτέλεσμα να πρωτοπορεί στον χώρο και να διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα κομμωτήρια, αφού πρώτος εφαρμόζει τις νέες τάσεις στην Πάτρα.

Το ξεκίνημα

Το κομμωτήριο Christian Tete δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2006. Από την ημέρα της ίδρυσής του, όλη η ομάδα του Christian Tete επενδύει στη μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες του, με αποτέλεσμα να κερδίζει κάθε μέρα την εμπιστοσύνη τους και να συγκαταλέγεται σήμερα στα τρία κορυφαία σε προτίμηση κομμωτήρια της Πάτρας.

Η αγάπη για την ομορφιά ήταν το κίνητρο μας για την δημιουργία του Christiantete e-shop

Ως επαγγελματίες που κυνηγάμε συνεχώς την εξέλιξη δεν θα μπορούσαμε να σταματήσουμε εδώ. Έτσι το 2011 μεταφέραμε την εμπειρία και τις γνώσεις μας σε σημαντικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως.
Η δημιουργία του e-shop ήταν πλέον γεγονός και εξαρχής στοχεύσαμε σε:

Άμεση Παράδοση

✔ Ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας
✔ Προσεγμένη συσκευασία προϊόντων
✔ Υποστήριξη μετά την πώληση

Επαγγελματικά Προϊόντα

✔ 200+ Επώνυμες εταιρείες ομορφιάς
✔ 10.000+ Προϊόντα περιποίησης
✔ Ανταγωνιστικές τιμές

Ανθρώπινο Δυναμικό

✔ Συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας
✔ Καταρτισμένο προσωπικό
✔ Φιλική εξυπηρέτηση

 Το οραμά μας

Είναι να διευρύνουμε την γκάμα των προιόντων μας και να φέρνουμε πάντα πρώτοι όλες τις νέες αφίξεις στο χώρο της ομορφιάς.

Να εξελισόμαστε διαρκώς μέσω της εκπαίδευσης, συνεχίζοντας έτσι να παρέχουμε στοχευμένες συμβουλές περιποιήσης και ομορφιάς.

Nα διατηρήσουμε την σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη παραμένοντας η πρώτη επιλογή του σχετικά με την αναζήτηση και αγορά καλλυντικών και προιόντων ομορφιάς. 

Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε και απο κοντά!!

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας και στο φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στην Πάτρα, Υψηλών Αλωνίων 11, σε ένα πανέμορφο τριώροφο νεοκλασικό κτίριο.

Search our shop