Η ομορφιά που γεννήθηκε απο την επιστήμη

Η System Professional φέρνει την επανάσταση στη φροντίδα των μαλλιών. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της αποτελούν το πιο επιστημονικά προηγμένο και προσωποποιημένο σύστημα περιποίησης μαλλιών.
Τα προϊόντα της System Professional συνδυάζουμε την πρωτοποριακή τεχνολογία LipidCode™ με τις εξειδικευμένες γνώσεις κομμωτικής, για να ξεπεράσουμε τα όρια ποιότητας και ομορφιάς των μαλλιών. Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα περιποίησης και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στον δικό σας τύπο μαλλιών.

Η επιστήμη των λιπιδίων

Η πραγματική μεταμόρφωση των μαλλιών ξεκινά από τον πυρήνα, με την επιστημονική τεχνογνωσία στο πλευρό σας. Οι επιστήμονές της System Professional έχουν αξιοποιήσει τη δύναμη των λιπιδίων, τα οποία λειτουργούν σαν τσιμέντο για να συνδέσουν τα «κεραμίδια» της κερατίνης της τρίχας από μέσα. Το πρόβλημα; Με την καθημερινή φθορά, χάνουμε πολύ εύκολα τα λιπίδια και τα μαλλιά μένουν ευάλωτα και αδύναμα. Το σύμπλεγμα LipidCode™ του System Professional, μια πατενταρισμένη τεχνολογία σχεδιασμένη για την επαναρύθμιση των φυσικών λιπιδίων των μαλλιών, συνδέει τα περιτρίχια των τριχών και προστατεύει την κερατίνη.

Σειρές

Color Save
LuxeBlond
Hydrate
Smoothen
Repair
LuxeOil
Volumize
Extra
Purify
Balance
Inessence
Nativ
Solar
Beautiful Base
Creative Care
Dynamic Definition

System Man

Ένα πολυτελές σύστημα περιποίησης μαλλιών και styling για άνδρες. Απολαύστε μία πολυτελή, επιστημονικά διαμορφωμένη αγωγή για άνδρες, προσαρμοσμένη να προσφέρει υγεία στο σώμα, τα γένια, τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

Search our shop