Η Kérastase έχοντας ως επίκεντρο τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, συνδυάζει την εξειδίκευση των καλύτερων κομμωτών παγκοσμίως με την επιστημονική γνώση κορυφαίων ερευνητικών εργαστηρίων, προσφέροντας έτσι απόλυτα προσωποποιημένη περιποίηση. Η Kérastase προσφέρει πολυτελή περιποίηση μαλλιών, ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να τελειοποιεί τα μαλλιά της και να προβάλλει τη θηλυκότητα της. Η Kérastase για περισσότερο από 50 χρόνια δημιουργεί προϊόντα και θεραπείες που ικανοποιούν την επιθυμία για υπέροχα μαλλιά.

Σειρές Περιποίησης

Premiere
Blond Absolu
Chroma Absolu
Chronologiste
Curl Manifesto
Densifique
Discipline
Elixir Ultime
Fusio Scrub
Genesis
Genesis Homme
Nutritive
Resistance
Soleil
Specifique
Symbiose

Προιόντα θερμοπροστασίας

Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας τύπο μαλλιών.

Kératine Thermique Θερμοπροστατευτικό μαλλιών για ένα λαμπερό και λείο αποτέλεσμα σε ατίθασα μαλλιά κατά τη διάρκεια του styling. Nectar Thermique σχεδιασμένο για ξηρά μαλλιά, αυτό το θερμοπροστατευτικό μαλλιών προσφέρει θρέψη και επανόρθωση στα θαμπά μαλλιά. Ciment Thermique Θερμοπροστατευτικό μαλλιών για αναδόμηση και ενίσχυση των ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Προϊόντα styling μαλλιών

Για μαλλιά με όγκο, λάμψη και κίνηση, αυτό που χρειάζεστε είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν και styling ειδικά προσαρμοσμένο στα μαλλιά σας.
Ανακαλύψτε τα προϊόντα styling που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των δικών σας μαλλιών.

Search our shop