Ποιοί Είμαστε

Το Christian Tete δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2006 από τον Χρήστο Φόντα.

Από την ημέρα της ίδρυσής του, το Κομμωτήριο Christian Tete, επενδύει στη μακροπρόθεσμη σχέση με τους Πελάτες του, με αποτέλεσμα να κερδίζει κάθε μέρα την εμπιστοσύνη ολοένα και περισσότερων συμπολιτών μας και να συγκαταλέγεται σήμερα στα πέντε κορυφαία σε προτίμηση κομμωτήρια της Πάτρας.

Ο Χρήστος Φόντας άρχισε να εργάζεται για την κομμωτική τέχνη από το 2000. 
Από νωρίς κατάλαβε ότι η βασική εκπαίδευση και τα κομμωτήρια της περιοχής που εργάστηκε, δεν κάλυπταν τις προσδοκίες του για άρτια τεχνική επάρκεια. 
Έτσι λοιπόν, από το 2003 και έπειτα, συμμετέχει συστηματικά σε προγράμματα μετεκπαίδευσης που οργανώνουν κορυφαίοι στον κόσμο οίκοι κομμωτικής και διαμορφωτές μόδας, όπως Vidal Sassoon, Tony& Guy κ.α., επιτυγχάνοντας αφενός την άρτια τεχνική κατάρτιση για τον ίδιο και την ομάδα του και αφετέρου την διαφοροποίηση από τα υπόλοιπα κομμωτήρια, αφού πρώτος εφαρμόζει τις νέες τάσεις στην Πάτρα.

 

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Είναι να εδραιωθούμε ως η πρώτη επιλογή στο μυαλό των καταναλωτών της τοπικής και της ευρύτερης περιοχής, ώστε να αναδειχθούμε σύντομα σε μια ανεξάρτητη περιφερειακή δύναμη στο χώρο της κομμωτικής τέχνης και των καλλυντικών.