Οι μεγαλύτερες τάσεις στο κούρεμα για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019-2020
03 Sep

Οι μεγαλύτερες τάσεις στο κούρεμα για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019-2020

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές έρχεται η ώρα που όλες οι γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με τον εαυτό τους και σκέφτονται: «Τι κούρεμα να κάνω γι’ αυτή τη σεζόν»;

Φέτος, σκεφτείτε να αλλάξετε τα μαλλιά σας για μια νέα αρχή. Σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερη ανανέωση από ένα νέο κούρεμα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Υιοθετήσετε ένα μοντέρνο και φρέσκο hair look αυτή τη σεζόν.

Πάμε να αναλύσουμε τις μεγαλύτερες τάσεις στο κούρεμα για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019/2020 και να σου δώσουμε σούπερ ιδέες:


The Bob haircut

Ένα από τα πιο διάσημα κουρέματα των τελευταίων ετών είναι το bob. Οι versions του πολλές, τόσες όσες και οι γυναίκες που το έχουν υιοθετήσει. Τη νέα σεζόν το bob γίνεται ακόμα πιο κοντό, ακόμα πιο aggressive. Έντονες μύτες, φιλαρίσματα και κοντές αφέλειες να το συνοδεύουν θα χαρακτηρίζουν τον τομέα του καρέ και εσύ, αν είσαι αρκετά τολμηρή, σε προκαλούμε να το τολμήσεις.

Pageboy haircut

Είναι το λεγόμενο καπελάκι, το οποίο – όσο κι αν δεν πιστεύεις – επιστρέφει δυναμικά. Αρκετά περίεργο, δύσκολο να το τολμήσεις, κι όμως θα είναι μία κυρίαρχη τάση που θα ξεχωρίζει για το μήκος του, τις άκρες με κλίση προς τα μέσα και την ίσια φράτζα του.


Φιλάρισμα

Το έντονο φιλάρισμα φέτος θα δείχνει το ίδιο εντυπωσιακό και σε κοντά και σε μακριά μαλλιά. Τα επίπεδα ή αλλιώς layers δίνουν όγκο στα μαλλιά ενώ το ατημέλητο styling θεωρείται ιδανικό για να τα αναδείξεις.


Side Bangs

Οι αφέλειες αποτελούν πια ένα κεφάλαιο από μόνες τους αφού αν τις υιοθετήσεις είναι σα να έκανες μία τεράστια αλλαγή. Οι αφέλειες σαν κουρτίνες (aka curtain bangs), όπως είναι γνωστές, είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα που δεν θέλεις να κόψεις πολύ τα μαλλιά σου αλλά θέλεις και να είσαι στη μόδα.Το μήκος

Μία ακόμα χρονιά το μήκος κερδίζει τις εντυπώσεις δίνοντας αμέτρητες επιλογές σε χτενίσματα.