Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις στις μέρες παράδοσης, σε όλες τις παραγγελίες, από 2 έως 5 εργάσιμες μέρες

DAILY ROUTINE: Πώς κάνετε σωστό ντεμακιγιάζ
14 Dec

DAILY ROUTINE: Πώς κάνετε σωστό ντεμακιγιάζ

Το σωστό ντεμακιγιάζ σημαίνει τέλεια επιδερμίδα! Με τον σωστό τρόπο αφαίρεσης του μακιγιάζ σε καθημερινή βάση βοηθάτε την επιδερμίδα σας να αναζωογονηθεί τη νύχτα και να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά που της προσφέρετε από τις κρέμες δέρματος της επιλογής σας.


Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών που αμελούν το ποιοτικό ντεμακιγιάζ, κυρίως λόγω της έλειψης γνώσης της σημασίας του για το δέρμα. Αποτέλεσμα είναι η πιθανή εμφάνιση σπυρακιών αλλά κυρίως η δημιουργία ρυτίδων κάνοντας το δέρμα να φαίνεται πιο κουρασμένο και χαλαρό. Μάθετε τον σωστό τρόπο αφαίρεσης του μακιγιάζ και το δέρμα σας θα σας ανταμείψει!

 

Βήμα 1 – Επιλέξτε το κατάλληλο προιόν ντεμακιγιάζ για τον τύπο της επιδερμίδας σας

Για τον βασικό καθαρισμό του δέρματος χρεάζεστε οπωσδήποτε προιόν ντεμακιγιάζ ματιών, γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ για το υπόλοιπο πρόσωπο και λάδι ή τζελ καθαρισμού. Προσθέτοντας στην περιποίηση του δέρματός σας τη λοσιόν καθαρισμού προσώπου ή νερό μικυλλίου, προσφέρετε έναν βαθύ καθαρισμό στο δέρμα σας. Για την τέλεια αφαίρεση μακιγιάζ επιλέξτε τα προιόντα που ταιριάζουν με τον τύπο της επιδερμίδας σας.


Βήμα 2 – Βρέξτε το πρόσωπό σαςΒήμα 3 – Αφαιρέστε το μακιγιάζ από τα μάτια σας

Ξεκινήστε με το ντεμακιγιάζ των ματιών χρησιμοποιώντας ειδικό προιόν. Χρησιμοποιήστε έναν εμποτισμένο με το προιόν δίσκο ντεμακιγιάζ πάνω στο βλέφαρο αφήνοντας το προιόν να δράσει για αρκετή ώρα ώστε να στη συνέχεια να απομακρύνετε εύκολα το μακιγιάζ,  ακολουθώντας κατεύθυνση μακριά από το πρόσωπό σας.

Για να αποφύγετε να προκαλέσετε περιττές ρυτίδες, όχι μόνο στα μάτια αλλά και σε ολόκληρο το πρόσωπο, μην πιέζετε πάρα πολύ τον δίκο ντεμακιγιάζ.


Βήμα 4 – Βασικός καθαρισμός προσώπου

Εάν έχετε ξηρό δέρμα, για να αφαιρέσετε τους μεγαλύτερους ρύπους χρησιμοποιήστε γαλάκτωμα, λάδι ή βάλσαμο ντεμακιγιάζ που μετατρέπεται σε κρέμα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λάδι καρύδας ή αμυγδάλου, τα οποία διαλύουν τέλεια όλες τις ακαθαρσίες. Τα πιο λιπαρά δέρματα ωφελούνται περισσότερο με τη χρήση τζελ ντεμακιγιάζ.

Εφαρμόστε στο πρόσωπό σας το προιόν αφαίρεσης μακιγιάζ είτε με τη βοήθεια δίσκου ντεμακιγιάζ, ακολουθώντας κατεύθυνση από το κέντρο προς τα έξω, είτε με τις άκρες των δακτύλων σας αφήνοντάς το λίγο να δράσει και στη συνέχεια σκουπίστε το με δίσκο ντεμακιγιάζ. Εάν εφαρμόζετε μακιγιάζ και στον λαιμό σας μην ξαχάσετε να το αφαιρέσετε.


Βήμα 5 - Ολοκληρώστε τον καθαρισμό

Χρησιμοποιήστε λοσιόν καθαρισμού ή το νερό μικυλλίου αλλάζοντας τους δίσκους ντεμακιγιάζ  μέχρι να παραμείνουν εντελώς καθαροί.


Βήμα 6 – Τονώστε το δέρμα σας

Αφού έχετε ολοκληρώσει τον καθαρισμό του δέρματός σας, χρησιμοποιήστε τονοτικό επιδερμίδας. Όχι μόνο τονώνει το δέρμα αλλά συγχρόνως συσφίγγει τους πόρους και προετοιμάζει το δέρμα για την απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών που προσφέρονται από τα προιόντα θρέψης και ενυδάτωσης. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών για να μην την ερεθίσετε.