Τα 5 καλύτερα κόκκινα κραγιόν

Δεν υπάρχει τίποτα πιό κλασικό στο μακιγιάζ απο ένα κόκκινο κραγιόν. Είναι το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας, που δεν αλλάζει ποτέ, όσο και να εξελίσσονται οι τάσεις της μόδας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι μεγαλύτερες σταρ στις πιο iconic red carpet εμφανίσεις τους, φορούν σχεδόν πάντα κόκκινο κραγιόν.Το τέλειο κόκκινο κραγιόν φυσικά και υπάρχει, αρκεί να ανακαλύψετε αυτή την απόχρωση που θα έρχεται σε αρμονία με τον τόνο της επιδερμίδας σας.

Πώς να επιλέξετε την σωστή υφή?
Η ιδανική υφή διαφέρει για την κάθε γυναίκα, ανάλογα με το αποτέλεσμα που προτιμάτε, glossy, matte ή sheer αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι να εφαρμόζει εύκολα στα χείλη, χωρίς να χρειάζετε απαραίτητα πινελάκι για να μπορείτε να το έχετε και στην τσάντα σας.

Πως να επιλέξετε το σωστό κόκκινο κραγιόν?

Ο βασικός κανόνας είναι να επιλέγετε αυτό το κραγιόν που έχει τους ίδιους υποτόνους με την επιδερμίδα σας.Εμείς συγκεντρώσαμε τα δικά μας 5 αγαπημένα κόκκινα κραγιόν και σας τα παρουσιάζουμε.

1.M.A.C Patent Paint Lip Lacquer 591 Eternal Sunshine

Χάρη στην καινοτόμα σύνθεση, το χρώμα δεν μουτζουρώνει και ενυδατώνει τα χείλη χωρίς να κολλάει.

Red lipstic mac

2. Estee Lauder Pure Color Envy Lipstick 313 Torment

Μεταμορφώστε τα χείλη, την εμφάνιση και το στυλ σας με χρώμα.Το Time-Release Moisture Complex αιχμαλωτίζει και κλειδώνει την υγρασία.Τα χείλη δείχνουν καλοσχηματισμένα, σμιλεμένα, χυμώδη.Διαρκεί έως και 8 ώρες.

kokkina kragion estee lauder

3. Tom Ford Lip Color 86 Electrique

Σπάνια και εξωτικά συστατικά δημιουργούν μια ιδιαίτερα κρεμώδη υφή με απίστευτα απαλή εφαρμογή.Τα ειδικά επεξεργασμένα pigments που περιέχει προσφέρουν καθαρό χρώμα με την σωστή, ισορροπημένη δόση λάμψης.

tom ford kokkino kragion

4. Estee Lauder James Goldcrown Pure Color Envy Sculpting Lipstick 520 Carnal

Τα χείλη δείχνουν καλοσχηματισμένα, σμιλεμένα, χυμώδη.Εξαιρετικά κρεμώδες, εφαρμόζεται εύκολα, καλύπτει ομοιόμορφα. Αισθησιακά απαλό, λείο, πολυτελές και άνετο. Διαρκεί έως και 8 ώρες.

estee lauder kokkino kragion

5. Tom Ford Ultra Shine Lip Color 08 Indulgent

Πολυτελές,διάφανο,κομψό,γυαλιστερό, κρεμώδες κα εθιστικό μια καινοτόμα σύνθεση συνδυάζει τα τρία must των χειλιών: την εύκολη εφαρμογή ενός κραγιόν,την έντονη λάμψη ενός Lip Gloss και την πλούσια ενυδάτωση ενός Lip Balm με σύνθεση από πούδρα silica για λάμψη που διαρκεί όλη μέρα.

kokkino kragion tom ford

Ανακαλύψτε όλη την συλλογή μας για ολοκληρωμένο μακιγιάζ  χειλιών.

Search our shop