7 θηλυκά και stylish χτενίσματα για καρέ μαλλιά

Το καρέ κούρεμα είναι ίσως μια από τις πιο στιλάτες κουπ, που παραμένει διαχρονική επιλογή για τις γυναίκες που αγαπούν τα κοντά μαλλιά γι αυτό και βρίσκεται κάθε χρόνο στις κορυφαίες τάσεις μαλλιών. Είναι κομψό και classy, καταφέρνει να δείχνει πάντοτε σύγχρονο και καθόλου ντεμοντέ, ενώ αναβαθμίζει ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση.
Ένα θέμα που απασχολεί τις γυναίκες που σκέφτονται να κόψουν τα μαλλιά τους καρέ είναι τι χτένισμα κάνουμε στο καρέ.
Μπορεί δηλαδή να γίνει κάποιο χτένισμα ή θα υπάρχει μόνιμα ένα στυλ?

Η απάντηση φυσικά είναι πως όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να επιλέξετε το σωστό μήκος με βάση το σχήμα του προσώπου σας.Σίγουρα μπορεί να μην υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία όπως στα πολύ μακριά μαλλιά, αλλά μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα απλά σε πιο μινιόν μορφή.

Εμείς θα σας παρουσιάσουμε 7 άκρως θηλυκά και stylish χτενίσματα για καρέ.
1. Sleek με χωρίστρα στη μέση.

Είναι ίσως το πιο εύκολο χτένισμα για καρέ μαλλιά, αυστηρό απόλυτα ίσιο με χωρίστρα στη μέση.

isio kare me xoristra sth mesh
2. Μπούκλες.

Ένα χτένισμα με μπούκλες σε όλα τα μαλλιά είναι απλό, σικ και θα δίνει περισσότερο όγκο, μπορείτε επίσης να τα χτενίσετε με την χωρίστρα στο πλάι, για ένα πιο ανέμελο και σέξι look.

kare me mpoykles
3. Μισά μαλλιά πάνω μισά μαλλιά κάτω

Έχοντας κάνει ανάλαφρες μπούκλες μπορείτε να χωρίσετε τα μαλλιά σας και να αφήσετε κάποια τσουλούφια να πέφτουν μπροστά. Αναβαθμίστε το χτένισμα βάζοντας κάποιο κόσμημα στην κοτσίδα.

kare me kotsida
4. Mid bun

Ο κότσος στη μέση του κεφαλιού είναι αυτός που πρέπει να δοκιμάσετε αν έχετε κοντά μαλλιά. Αν τα πιάσετε πολύ ψηλά σίγουρα θα ξεφεύγουν τα κάτω μαλλιά, ενώ αν τα πιάσετε πολύ χαμηλά θα σας ξεφεύγουν τα μπροστινά μαλλιά. Συνεπώς ο κόστος στη μέση του κεφαλιού είναι ιδανική επιλογή αν επιθυμείτε ένα αυστηρό και καλοχτενισμένο πιάσιμο.

mid bun
5.  Πλεξούδες

Φυσικά και μπορείτε να κάνετε πλεξούδες σε καρέ μαλλιά, δοκιμάστε πλεξούδα μοικανα double brains, πλεξούδα στο στεφάνι και φυσικά στο πλαι.

kare me plexoudes
6. Ατημέλητος κότσος

Κλασικό, σικ και σέξι. Πιάστε τα μαλλιά σε χαμηλό κότσο και στην συνέχεια τραβήξτε μερικές το τούφας προς τα έξω και δημιουργήστε χαλαρές μπούκλες.

kare atimelitos kotsos
7. Wet look

Είναι το τέλειο look για βραδινές εξόδους και για επίσημες περιστάσεις. Είναι εύκολο ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιών και ίσως είναι το απόλυτο χτένισμα για καρέ μαλλιά. 

wet look kare
Αν γενικά δεν ασχολείστε ιδιαίτερα με το styling διαλέξετε ένα καρέ το οποίο να μην είναι εξαιρετικά απαιτητικό στην περιποίηση του. Για αυτό μην ξεχνάτε να συμβουλευτείτε  σωστά τον κομμωτή σου.

Search our shop